INTERIEURBOUW

Zoekt u een toeleverancier en ontwikkelaar van metaal? Ontdek hier wat wij doen voor interieurbouwers en architecten. Wanneer u een ruimte betreedt valt waarschijnlijk direct het interieur op. Zowel in een winkel, kantoorruimte als iemands woning. Om met uw inrichting een bepaalde indruk achter te laten is er al snel maatwerk vereist.

Op deze manier klopt het plaatje vaak beter of kunt u tot unieke oplossingen komen. Bij interieurbouw is het belangrijk dat er nagedacht wordt over het gebruik van de ruimte en welke uitstraling u overbrengt. Wanneer hier een balans in gevonden wordt is uw interieur geslaagd.


home_interactive_offer_list_1

TP-Metal binnen de interieurbouw

Als partner van interieurbouwers en interieurarchitecten is TP-Metal dagelijks bezig om allerlei constructies binnen de interieurbouw tot stand te brengen.

TP-Metal kent de mogelijkheden en kan metaal laten aansluiten bij hout- en glasconstructies. Onze ervaring maakt het mogelijk om altijd met concepten mee te denken. Binnen de interieurbouw is TP-Metal dan ook al tot mooie samenwerkingen en innovatieve oplossingen gekomen.

TP-Metal werkt als toeleverancier op het gebied van metaal en werkt met verschillende bedrijven samen. Bijvoorbeeld om een poedercoating aan te brengen of nat te lakken.

TP-Metal vindt het belangrijk haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunt u uw bestelling bijvoorbeeld op locatie laten afleveren en doen we net iets meer dan andere metaalbedrijven. Op deze manier kunnen we beter aan de klantvraag voldoen en als totaalleverancier opereren.

TP-Metal denkt graag met u mee om uw project(en) tot een succesvol einde te brengen. Zeker als het om ongebruikelijke constructies of uitzonderlijk gebruik van materialen gaat. In de afgelopen jaren zijn we geen uitdaging uit de weg gegaan!

Zo zijn we onder andere bezig geweest met het ontwikkelen en produceren van OER Exclusive. Onze eigen productlijn die op basis van onze ervaring met interieur gefabriceerd is.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heeft u een concrete behoefte? Wij maken graag een offerte voor u op.