MACHINEBOUW

:U weet dat het bij machines draait om kwaliteit en precisie. TP-Metal helpt machinebouwers wanneer zij capaciteit te kort komen. Machinebouw vraagt om kwaliteit en precisie op het hoogste niveau. Bij het bouwen van machines weet u dat het soms op de kleinste millimeters aankomt en nauwkeurig zijn zeer belangrijk is.

Wanneer u een eigen productieafdeling heeft en er sprake is van te weinig capaciteit kan het noodzakelijk zijn ons in te schakelen. TP-Metal springt vaak bij wanneer machinebouwers aan hun maximale capaciteit zitten. Wij leveren constructies, kunnen assembleren en monteren.


home_interactive_offer_list_1

TP-Metal binnen de machinebouw

TP-Metal is sinds 2011 gestart binnen de machinebouw. Zo worden machinebouwers met een tekort aan capaciteit gefaciliteerd. Als machinebouwer hoeft u opdrachten daardoor niet meer af te zeggen en kan aan alle orders worden voldaan.

Tegelijk kunt u wachten met het uitbreiden van uw productiecapaciteit en met minder risico uw activiteiten uitbreiden.

TP-Metal werkt met klanten die zich in een LEAN traject richten op het bieden van zoveel mogelijk toegevoegde waarde. Op deze manier focust een onderneming zich op de meest winstgevende activiteiten en wordt de rest van het werk uitbesteed aan andere partijen. TP-Metal laat u graag zien wat er op dit gebied mogelijk is.

Bij TP-Metal vindt u allerlei mensen die vanuit verschillende disciplines bij ons aan het werk zijn. Zo is Mig-Mag, TIG, aluminium lassen en het hard solderen van koper mogelijk. Doordat wij veel werk voor de voedingsindustrie verrichten is het indien gewenst ook mogelijk om frames te stralen of beitsen.

Onze eigen engineer kan samen met u de mogelijkheden bespreken. U hoeft uw concept daardoor niet alleen te ontwikkelen, wij kunnen dit samen met u doen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heeft u een concrete behoefte? Wij maken graag een offerte voor u op.