OER EXCLUSIVE

OER Exclusive levert maatwerk. OER Exclusive is een dochteronderneming en gericht op interieur. OER Exclusive heeft een duidelijke link met TP-Metal en opereert als zelfstandige tak. OER Exclusive is gespecialiseerd in interieur en richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten. OER Exclusive is gericht op verschillende disciplines. Denk aan interieur voor binnen, buiten, in de retail en horeca. Ook levert OER Exclusive bijbehorende accessoires.

Wij tonen het karakter van metaal, hout, glas en andere materialen zoals het is. Binnen OER Exclusive vinden we het belangrijk om de bron van het materiaal te laten zien. We tonen betrokkenheid en schieten nooit tekort op functionaliteit en kwaliteit. We waarborgen dit door uniek te zijn en handgemaakte producten te leveren. OER Exclusive is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van kleur, stijl en vormgeving.


home_interactive_offer_list_1

TP-Metal en OER Exclusive

TP-Metal heeft de laatste jaren veel ervaring in de interieurbouw opgedaan. Zowel door de toelevering van materiaal als door het combineren van materialen. De opgedane ervaring wordt binnen OER Exclusive ingezet om tot eigentijds interieur te komen. Naar verwachting zal de stijl van de meubels dezelfde vormgeving behouden en verandert vooral het materiaalgebruik. Het interieur van OER Exclusive is een echte eyecatcher. Vaak wordt het omschreven als stoer, degelijk en eigentijds.

Door verschillende materialen te combineren ontstaan er vaak unieke combinaties. Om dit te realiseren wordt samengewerkt met mensen die een passie voor metaal, hout of styling hebben. Omdat TP-Metal vooral kundig met metaal is wordt er expertise van buitenaf voor de styling en het hout ingeschakeld.

Vraag een offerte aan

Heeft u een concrete behoefte? Wij maken graag een offerte voor u op.