ONTWIKKELING

TP-Metal kan u helpen bij de ontwikkeling van metalen producten en concepten. Wij doen dit voor allerlei zakelijke klanten. Bij de ontwikkeling van een product of concept komt men bij TP-Metal vaak eerst met een vraag. Vanaf dat moment start er een onderzoek en worden er prototypes ontwikkeld om samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen.

Bij conceptontwikkeling kunnen wij enkel de ontwikkeling of ook de productie realiseren. Het ontwikkelen van een product gebeurt vaak in samenwerking met een interieurbouwer, architect of bedrijf.


home_interactive_offer_list_1

TP-Metal en ontwikkeling

Sinds 2011 is TP-Metal actief geweest bij het ontwikkelen van diverse projecten. Wij denken graag met u mee wanneer u zelf een product wilt ontwikkelen of wanneer u dit samen met ons wilt doen. Door samen te werken zijn we al tot allerlei mooie producten gekomen.

Het uitvoeren van opdrachten voor klanten is iets dat wij graag doen. Door onze expertise op allerlei gebieden is het echter mogelijk een stapje verder te gaan.

TP-Metal is diverse winkelketens en merken van dienst geweest. Dat begint bij een ruwe schets en vormt zich uiteindelijk tot een compleet winkelconcept. Wij denken mee over de finishing, prijs, kwaliteit, materialen, effici├źntie en transportmogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Heeft u een concrete behoefte? Wij maken graag een offerte voor u op.