OVER ONS

OVER ONS

TP-Metal heeft passie voor metaal en is ijzersterk in maatwerk. Maak via deze pagina kennis met ons bedrijf. Mogelijk bent u nog niet bekend met TP-Metal of misschien ook wel. Volgens ons is TP-Metal het best te omschrijven als een onderneming met passie voor metaal die ijzersterk is in maatwerk. Om dit van dichtbij mee te maken nodigen we u met plezier uit om kennis te maken met onze activiteiten en medewerkers.


Bedrijfsprofiel


TP-Metal is gericht op de zakelijke markt. Wij houden ons bezig met construeren, produceren, de finishing, assembleren en het leveren van metaal. Daarmee focussen we ons op het totaal ontzorgen van de klant. Door klantgericht te werk te gaan is het met ons specialistische team mogelijk om bijzondere projecten te realiseren. Bij TP-Metal wordt niet zozeer vanuit het machinepark gedacht, ons team vormt de belangrijkste schakel.

Dagelijks zijn wij met een team van 30 medewerkers bezig om maatwerk aan onze klanten te leveren. Bij ons begint dit bij de wens van de klant en zijn we er altijd op gericht om net dat stapje verder te gaan.

Om zo goed mogelijk van uw wensen op de hoogte te zijn vinden wij constructief overleg belangrijk. Zo kunnen wij ons door nauwkeurig te plannen altijd aan de gewenste levertijd houden en projecten realiseren zoals ze bedacht zijn.

 


TP-metal is een onderneming waarin kwaliteit binnen verschillende disciplines geleverd wordt. Ook richten we ons op branches waar we op dit moment al actief zijn. Wij zijn elke dag gericht op verbetering en groei.

Om onze ambities waar te maken zoeken wij partners, altijd vanuit het doel elkaar te versterken. Wij zoeken collega’s die met hetzelfde gevoel voor kwaliteit handelen en de kernwaarden van TP-Metal volledig begrijpen. Zo vinden wij samenwerken, communicatie, betrokkenheid, integriteit en klantgericht zijn het belangrijkst.

Met TP-metal worden er altijd langetermijnrelaties nagestreefd en zijn we gericht op hecht partnerschap. Wij streven dit na in onze relatie met klanten, partners en medewerkers onderling.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid


MANSA-Schoon koken

TP-Metal is een bedrijf dat ook zijn Maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Wij zijn daarom partner van MANSA BV, een organisatie die met de MANSA stoof een bijdrage levert aan het terugdringen van de 3 miljard mensen in de wereld die nog op open vuur koken, als gevolg waarvan ruim 4 miljoen(vooral vrouwen en kinderen) mensen per jaar sterven.

Deze stoof is ontwikkeld door de TU-Delft in samenwerking met de stichting Yepafrica. TP- Metal heeft het product dusdanig verder ontwikkeld dat het nu in grote getale geproduceerd kan worden. Op dit moment is TP- metal bezig om van deze Mansa stoof een BBQ versie te maken voor de Europese markt onder het motto “buy one is give one”. Bij aanschaf van een Mansa BBQ gaat er een stoof richting Afrika. Op deze wijze verwachten wij een aanzienlijk aantal mensen te kunnen voorzien van een Mansa stoof.

Ga voor meer informatie over dit project naar www.mansa.eu.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heeft u een concrete behoefte? Wij maken graag een offerte voor u op.